0

Αναζήτηση

Δείτε τις προσφορές μας σε χριστουγεννιάτικα! Shop Now
Ι.ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Το πρώτο εμπορικό κατάστημα Καπετάνιος άνοιξε το 1977 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από τον Κ. Ιωάννη Καπετάνιο, ο οποίος ασχολούνταν με το εμπόριο από μικρή ηλικία. Πολύ σύντομα, η επιχείρηση επεκτάθηκε και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη ανοίγει το 1989, το οποίο αποτέλεσε την αφετηρία ενός ισχυρού δικτύου πώλησης στην αγορά της πόλης.

Το 1990, ιδρύεται η Ι.ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε. με τη μετατροπή του μεγαλύτερου τμήματος της έως τότε ατομικής επιχείρησης, σε Α.Ε.

Ένα χρόνο αργότερα ανοικοδομούνται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας οι σύγχρονες κτηριακές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4,500τ.μ μέσα σε ιδιόκτητο χώρο 30,000τ.μ όπου στεγάζονται τα γραφεία, το λογιστήριο και οι κεντρική αποθήκη τροφοδοσίας εμπορευμάτων των καταστημάτων.

Μέσα σε μια δεκαετία η αλυσίδα των καταστημάτων Καπετάνιος επεκτείνεται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια σηματοδοτεί η ραγδαία εξάπλωση του δικτύου καταστημάτων, που κατά ένα μεγάλο μέρος γίνεται με το σύστημα της δικαιόχρησης (franchising).

Η Τοποθεσία μας.

ΣΤΟΧΟΙ

Πρωταρχικός στόχος είναι να επεκταθεί η εταιρεία Καπετάνιος και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με την ιστοσελίδας μας www.e-kapetanios.gr για να μπορέσει να εξυπηρετήσει σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και να παρέχει τα προϊόντα της στον καθένα καταναλωτή με τη μέθοδο ηλεκτρονικών αγορών.

Επιστροφή στην κορυφή
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας